Foto van Sander van Veen, trouwfotograaf in Utrecht.

Trouwfotograaf in Utrecht

Allereerst wil ik jullie van harte feliciteren met jullie aanstaande bruiloft! Ben je al een tijdje bezig met de voorbereidingen, dan ben je er vast al achter gekomen hoe veel je voor de grote dag moet regelen. Denk aan een trouwjurk/trouwpak, de taart, een locatie, de gastenlijsten, uitnodigingen, catering, pff… En dan willen jullie natuurlijk ook nog ook graag een fotograaf die de eerste dag van jullie huwelijk op een unieke, persoonlijke en spontane manier weet vast te leggen!

Haal even rustig adem en lees op deze pagina waarom je over het inhuren van een trouwfotograaf in ieder geval niet hoeft te stressen. 😉

Persoonlijk.

Een bruiloft is een intieme, persoonlijke dag, waarop je samen met de mensen die het dichtst bij je staan het begin van een nieuw hoofdstuk in je leven viert. Het op een mooie manier vastleggen van deze hechte band tussen jullie en de gasten vind ik dan ook een van de meest dankbare taken als huwelijksfotograaf. Om dit zo goed mogelijk te kunnen doen, spreek ik graag ruim voor de bruiloft een keertje met jullie af. Niet alleen om jullie beter te leren kennen, maar ook om een beeld te krijgen van de gasten die jullie uitnodigen!

Sfeervol.

Of je nou in een prachtig kasteel, de lokale keet of zelfs een oude fabriek gaat trouwen, jullie trouwerij wordt ongetwijfeld een dag met veel sfeer. Lampjes, een ondergaande zon, fakkels en de traditionele uittocht met sterretjes; het zijn de kleine dingen die laten zien wat jullie voor persoon zijn. Daarom vind ik het o zo belangrijk dat de sfeer van jullie bruiloft goed wordt overgebracht in de foto’s die ik maak. Met mijn oog voor detail zorg ik ervoor dat niet alleen jullie en de gasten, maar ook de aankleding en locatie op een sfeervolle manier vastleg.

Spontaan.

Portretten en groepsfoto’s zijn natuurlijk een belangrijk en leuk onderdeel van jullie trouwfoto’s. Je wil tenslotte wel – in alle mogelijke combinaties – op de foto staan met de mensen om jullie heen! Maar de écht bijzondere foto’s zijn de foto’s waarbij het ‘model’ niet in de gaten heeft dat hij of zij wordt vastgelegd, waardoor diegene een natuurlijke houding aanhoudt. Door onopvallend tussen de gasten te manoeuvreren en op te gaan in het feestgedruis, vang ik de spontane momenten op die een bruiloft zo leuk maken.

Mij boeken als trouwfotograaf?

Zie je het zitten om mij als fotograaf op je bruiloft te hebben? Of heb je misschien vragen over mijn werkwijze en tarieven? Laat het me vooral weten! Je kunt ook altijd gratis en vrijblijvend een offerte opvragen. Laat me in dat geval even weten:

  • Voor hoeveel uur je een trouwfotograaf nodig hebt;
  • Om welke locatie(s) het gaat;
  • Wanneer de bruiloft is;
  • Hoeveel foto’s je ongeveer wil hebben;
  • Of je wil dat ik de foto’s nabewerk;
  • Of je er ook een trouwalbum bij wil hebben;
  • Overige relevante informatie.
Contact opnemen
Closeup foto van huwelijksfotograaf Sander van Veen