Een nieuw begin, daar hoort een nieuwe website bij

Met grote trots presenteer ik hierbij mijn zowel gloed- als spiksplinternieuwe website. Maar, waarom was het nodig? En wat is er dan nieuw? Lees snel verder, dan kom je erachter!

Ik kan nu een heel uitgebreid betoog schrijven met smoesjes dat de software waarop mijn oude website draaide was verouderd en dat het design niet meer van deze tijd was. Is overigens allemaal zo. Maar, de grootste reden was eigenlijk dat ik mijn oude website in de loop der tijd eigenhandig stuk heb gemaakt en simpelweg niet meer wist hoe ik het allemaal moest fixen. Tja, ik ben een fotograaf en ik schrijf teksten. Web development is niet mijn cup of tea.

Je zit nu dus te turen naar mijn nieuwe website, die er de afgelopen maanden overigens continu anders uit heeft gezien voordat ik tot deze definitieve opzet kwam. Wat kan ik zeggen, ik verander nogal eens van gedachten. Maar ik zal proberen om er vanaf nu niet al te veel meer aan te sleutelen. 😉

Wat is er nieuw?

Naast het uiterlijk is ik ook de inhoud van de website grondig op de schop gegaan. Om meer informatie te kunnen geven over de verschillende soorten fotografie waarvoor je mij kunt inhuren, heb ik een speciale pagina gemaakt, zie: Fotograaf in Utrecht. Daarnaast heb ik een kritische blik geworpen op mijn portfolio en mijn beste foto’s geselecteerd voor mijn vernieuwde portfolio.

Screenshot van het portfolio op de nieuwe website van Sander van Veen

Ten slotte ben ik zoals je ziet ook begonnen met dit blog, waarop je in de nabije toekomst artikelen kunt vinden over van alles en nog wat. Ik kan je bijvoorbeeld verklappen dat ik momenteel bezig ben met een indrukwekkend interview over de Tweede Wereldoorlog, wat te zijner tijd ook hier zal verschijnen. Wil je hiervan op de hoogte worden gehouden, volg me dan op Facebook of Instagram!

Sander van Veen

Naast fotograaf ben ik ook tekstschrijver en journalist, dus daarom vind ik het leuk om af en toe wat te schrijven. Mijn blog wordt zo nu en dan aangevuld met een nieuw artikel, volg me op social media als je daarvan op de hoogte wil blijven!

Laat weten wat je van dit artikel vindt!

Je e-mailadres zal niet worden gepubliceerd.